«Με σήμα το γαϊδουράκι»
- ΑΑλεξάνδρα Μανδράκου | ΟΙΝΟΧΟΟΣ
- 17 Μαΐ 2017
- διαβάστηκε 1 λεπτά

«Επειδή προερχόμαστε από το χώρο του κρασιού, έχουμε μάθει στο ρίσκο. Εμπιστευτήκαμε την ιδέα μας και αδιαφορήσαμε για την κρίση», σημειώνει ο Γιάννης Παρασκευόπουλος. «Στόχος μας είναι σύντομα να χρησιμοποιήσουμε και ντόπιο κριθάρι. Την επόμενη χρονιά θα παραγάγουμε 70.000 λίτρα και ελπίζουμε σύντομα να καταφέρουμε να διπλασιάσουμε τις ποσότητες. Το ενδιαφέρον είναι ότι μέχρι να ασχοληθώ με την μπίρα την έβλεπα σαν εχθρό, γιατί αντιλαμβανόμουν ότι στερούσε μερίδιο από το κρασί. Πλέον οι δύο δραστηριότητες είναι εντελώς συμπληρωματικές. Γιατί στην οινοποίηση, από τη μια πρέπει να αποδεικνύεις συνεχώς τη δουλειά σου μέσα από πολύ σκληρές συνθήκες και αστάθμητους παράγοντες, με πρώτο και καλύτερο την πρώτη ύλη, την οποία δεν ελέγχεις απόλυτα γιατί έχεις να αναμετρηθείς με τον καιρό. Από την άλλη, στην μπίρα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο: παράγεις όποτε θέλεις, όσο θέλεις, με απολύτως ελεγχόμενη πρώτη ύλη, με άπειρες συνταγές και με όπλο τη φαντασία σου...»























Η εταιρεία ζυθοποιίας με το σήμα του γαϊδουράκι εκπροσωπεί την παράδοση και την τοπική ταυτότητα, συνδυάζοντας ποιοτικά προϊόντα και πολιτιστική κληρονομιά. Η καινοτομία στις μικροζυθοποιίες συμβάλλει στη διαφοροποίηση της αγοράς. Το https://www.linkedin.com/ προσφέρει σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις για online καζίνο και αθλητικά στοιχήματα, ανοίγοντας νέους δρόμους ψυχαγωγίας. Η παράδοση και η τεχνολογία συναντιούνται στο online gaming για μια ολοκληρωμένη εμπειρία.