top of page

Το καλοκαίρι έχει γεύση Σαντορίνης

Με το νερό της ηφαιστειακής γης, εξαιρετικής ποιότητας βύνη από τη Γερμανία και την Αυστρία, σπάνια είδη λυκίσκου από τη Νέα Ζηλανδία, το Ορεγκον των ΗΠΑ, την Τσεχία, τη Σλοβενία και με μαγιές από το Βέλγιο και την Αμερική, τέσσερις καλοί φίλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και έστησαν στη Μέσα Γωνία της Σαντορίνης ένα ζυθοποιείο που φιλοδοξεί να συνδέσει το όνομα του νησιού με την καλή μπίρα. Την πολυπολιτισμική ομάδα συνθέτουν ένας Σέρβος ζυθοποιός, ο Boban Krunic, ένας Άγγλος οινέμπορος, ο Steve Daniel, μια πολυτάλαντη Αμερικανίδα, η Majda Anderson, και ο Έλληνας οινολόγος και οινοπαραγωγός Γιάννης Παρασκευόπουλος.


Featured Posts

Ελέγξτε πάλι σύντομα
Μείνετε συντονισμένοι...

Recent Posts

Archive

Search By Tags

Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.

Follow Us

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page