Το καλοκαίρι έχει γεύση Σαντορίνης
Με το νερό της ηφαιστειακής γης, εξαιρετικής ποιότητας βύνη από τη Γερμανία και την Αυστρία, σπάνια είδη λυκίσκου από τη Νέα Ζηλανδία, το Ορεγκον των ΗΠΑ, την Τσεχία, τη Σλοβενία και με μαγιές από το Βέλγιο και την Αμερική, τέσσερις καλοί φίλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και έστησαν στη Μέσα Γωνία της Σαντορίνης ένα ζυθοποιείο που φιλοδοξεί να συνδέσει το όνομα του νησιού με την καλή μπίρα. Την πολυπολιτισμική ομάδα συνθέτουν ένας Σέρβος ζυθοποιός, ο Boban Krunic, ένας Άγγλος οινέμπορος, ο Steve Daniel, μια πολυτάλαντη Αμερικανίδα, η Majda Anderson, και ο Έλληνας οινολόγος και οινοπαραγωγός Γιάννης Παρασκευόπουλος.