May 17, 2017

May 16, 2017

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

«Με σήμα το γαϊδουράκι»

«Επειδή προερχόμαστε από το χώρο του κρασιού, έχουμε μάθει στο ρίσκο. Εμπιστευτήκαμε την ιδέα μας και αδιαφορήσαμε για την κρίση», σημειώνει ο Γιάννης Παρασκευόπουλος. «Στόχος μας είναι σύντομα να χρησιμοποιήσουμε και ντόπιο κριθάρι. Την επόμενη χρονιά θα παραγάγουμε 70.000 λίτρα και ελπίζουμε σύντομα να καταφέρουμε να διπλασιάσουμε τις ποσότητες. Το ενδιαφέρον είναι ότι μέχρι να ασχοληθώ με την μπίρα την έβλεπα σαν εχθρό, γιατί αντιλαμβανόμουν ότι στερούσε μερίδιο από το κρασί. Πλέον οι δύο δραστηριότητες είναι εντελώς συμπληρωματικές. Γιατί στην οινοποίηση, από τη μια πρέπει να αποδεικνύεις συνεχώς τη δουλειά σου μέσα από πολύ σκληρές συνθήκες και αστάθμητους παράγοντες, με πρώτο και καλύτερο την πρώτη ύλη, την οποία δεν ελέγχεις απόλυτα γιατί έχεις να αναμετρηθείς με τον καιρό. Από την άλλη, στην μπίρα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο: παράγεις όποτε θέλεις, όσο θέλεις, με απολύτως ελεγχόμενη πρώτη ύλη, με άπειρες συνταγές και με όπλο τη φαντασία σου...»

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square